Piet De Langhe zet mee zijn schouders onder digicreate

08 juni '21

Voortaan is de drijvende kracht achter digicreate een tandem: Tom De Buscher, oprichter met ruim 20 jaar ervaring in de sector, en Piet De Langhe, sinds vijf jaar aan boord als managing director en gepassioneerd door communicatie. Ze vormen een complementair duo dat samen met het vertrouwde team (Billy, Kristof, Lise, Stefaan en ons vast team van freelancers) de toekomst en het aanbod van digicreate.be verder zal uitbouwen. 

Sterck magazine kwam bij ons langs

Naar aanleiding van de wijziging in ons management, kwam Sterck Magazine bij ons langs om een interview af te nemen en dat willen we jou niet onthouden.
Je vindt het onderaan deze pagina terug.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Deze wijziging in het management brengt voor jou als klant geen veranderingen mee, behalve dat we je graag nog beter van dienst willen zijn en dat er enkele administratieve gegevens zullen wijzigen zoals het rekening- & ondernemingsnummer. 

Heb je nood aan professionele communicatie, maar heb je niet de mensen noch de tijd om die zaken uit te werken? Dan kan je nog steeds rekenen op ons team van creatieve denkers en doeners. Hiermee versterken we jouw onderneming: 

Kunnen we je met één van deze zaken van dienst zijn? Dan weet je ons te vinden. Hier!