ringmap ligo

Huisstijl drukwerk

Denk aan visitekaarten, briefpapier, mappen, notitieblokken, flyers, stickers, ... We voorzien een ontwerp op maat en laten het in de gewenste oplage drukken. 

visitekaartje verveinus

Exclusief drukwerk

Mag het net dat tikkeltje meer? Een glanzend element, een speciale vorm, een reliëf, … Perfect voor mooie uitnodigingen (geboortekaarten, huwelijkskaarten, ...), maar waarom ook niet om je extra te onderscheiden als bedrijf? We denken met je mee!

inspira banner in bushokje

Binnen- en buitenreclame

Opvallen in het straatbeeld? Denk aan grote gevelbanners, beachflags, roll-up banners, grote affiches, vlaggen, zeildoeken, ... Je wordt zeker gezien!

Sundesign ontwerp flyer

Huis aan huis publicaties

Wil je een zo ruim mogelijk publiek bereiken? Denk dan eens aan het verdelen van een flyer, folder of brochure. Je drukwerk wordt meteen in de gewenste regio verdeeld. 

gevel ligo

Autobelettering, raambelettering en signalisatie

Wil je meer naambekendheid onder een breed publiek van potentiële klanten? Ga dan voor een autosticker of raambelettering. 

totebag altus

Gadgets, promo-artikelen of relatiegeschenken

Een blijvende indruk achterlaten? We voorzien personalisatie van textiel, gadgets of andere artikelen via bedrukking, gravure of borduring. Denk aan bedrukte t-shirts, balpennen met je logo, gepersonaliseerde totebags, ... 

Jouw onderneming visueel sterk naar buiten brengen? 

piet de langhe