Logo, print en webdesign

Xthermo is de Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen, ook wel ETICS genoemd. Deze vereniging staat voor duurzame, hoogwaardige en technisch goedgekeurde systemen en stelt uitgebreide kennis en competentie ter beschikking.

Logo en huisstijl

Logo en huisstijl

De kleuren die werden opgenomen in logo en huisstijl zijn een subtiele visuele verwijzing naar temperatuursaanduiding (rood en blauw). Na het logo-ontwerp werd de huisstijl uitgebreid met drukwerk zoals brochures, visitekaarten, brieven en infographics.

Ontwerp van infographics

Een samenvattende infographic geeft snel overzicht over een heleboel technische informatie. Daarmee bespaart de doelgroep tijd en moeite. Bovendien geeft het ook een meerwaarde aan je huisstijl. De illustraties kunnen doorheen de gehele huisstijl worden herbruikt.

Ontwerp van infographics
Website

Website

Xthermo publiceert artikels over diverse ontwikkelingen binnen de sector zowel over technische aandachtspunten, als over nieuwe regelgevingen. De belangrijkste doelstelling van de website was uiteraard om deze ter beschikking te stellen.