Ontdek de kunst van geluid met de uitgebreide geluidstechniekdiensten van Karel Claeys. Of je nu een publiek wil ontroeren met een live-optreden,
opnames maakt, mixt of mastering nodig hebt, Karel biedt alle deskundige ondersteuning om jouw geluid naar buiten te brengen.

De uitdaging

Het samenstellen van een naam, logo en website voor Karel Claeys, de
geluidstechnicus, was meer dan alleen een taak - het was een creatieve reis waarbij
we zijn passie voor muziek en expertise in geluidsproductie wilden vangen. We
hebben ook Karels muziekale voorkeuren geïmplementeerd in de stijl van de naam
en het logo.

Expertises

Naamontwikkeling en LOGO Ontwerp

Soundset, afgeleid van 'sunset'

Het moment waarop de zon achter de horizon verdwijnt werkt inspirerend. De lucht is op dat ogenblik ook heel kleurrijk (rood, oranje). Het gaat gepaard met een gevoel van 'verwondering'. Het woord 'set' verwijst daarentegen naar de apparatuur die nodig is om muziek te masteren. Daarnaast betekent een 'set' ook iets dat 'bij elkaar hoort'. De naam klinkt levendig, professioneel en toegankelijk. Associaties die Karel Claeys belangrijk vindt bij het uitdragen van zijn diensten.

Tshirt Met Logo OK

Bij de vertaalslag van de naam naar een visueel element combineren we een LP (als link naar muziek) en een zonsondergang (een moment van verwondering en inspiratie).

Bordje

Website

Een betaalbare en duidelijke website met als doel de bezoekers te leiden naar de ‘afspraak’-knop

 

Webdesign

Huisstijl

Van social media opmaak tot bedrukking op textiel

Vormen, lettertypes en tone-of-voice worden vastgelegd en losgelaten op verschillende huisstijlelementen. Van visitekaartjes tot waardebonnen en social media advertenties, alles kreeg één herkenbare en consistente stijl.

Mockup Tshirt
Hoodie Met Logo OK

Hulp nodig bij de herwerking van jouw logo en huisstijl?

piet gespiegeld