Caroline opende in Bredene een nieuw massage- en schoonheidssalon met de naam Envie de beauté. Je kan bij haar terecht voor een ontspannende massage, pedicure en gelaatsverzorging.

De uitdaging

Voor Envie de Beauté in Bredene hebben wij als grafisch bureau een complete visuele identiteit gerealiseerd, waaronder een stijlvol logo dat er meteen ‘boenk’ op zat, een betaalbare website, belettering voor de gevel en een consistente huisstijl zowel offline als online. Tenslotte zetten we haar social media op, en plaatsten we effectieve advertenties (in Tips en op social media) om haar zaak onder de aandacht te brengen.  

Expertises

LOGO Ontwerp

Het ontwerp van het logo zat er meteen ‘boenk’ op

Na een persoonlijk gesprek was het voor ons meteen duidelijk wat haar logo moest uitstralen: professionaliteit, vitaliteit en ontspanning. Er werd gekozen voor een blauwe kleur die aansluit bij de inrichting en decoratie in het salon.

Closeup Flyer Mindergeel

Website

Een betaalbare en duidelijke website met als doel de bezoekers te leiden naar de ‘afspraak’-knop

 

Websiteonline

Huisstijl

Na het logo werden er nog andere visuele bouwstenen vastgelegd

Vormen, lettertypes en tone-of-voice worden vastgelegd en losgelaten op verschillende huisstijlelementen. Van visitekaartjes tot waardebonnen en social media advertenties, alles kreeg één herkenbare en consistente stijl.

Social Media Envie De Beauté
Giftcard Enviedebeaute
Visitekaartje Vierkant

Hulp nodig bij de herwerking van jouw logo en huisstijl?

piet gespiegeld