Maak een verpletterende indruk met uniek webdesign

We creëren een visuele verpersoonlijking van jouw onderneming met jouw doelgroep in het achterhoofd. Het webdesign moet precies overeenstemmen met het imago dat je wil opbouwen. Een mooi samenspel van creativiteit en functionaliteit leidt tot effectiviteit.

Bekijk gerealiseerde projecten
Een ontwerp dat je doelgroep verleidt

Een ontwerp dat je doelgroep verleidt

Het wordt steeds drukker online. Hoe zorg je ervoor dat je tussen al die concurrenten opvalt én het vertrouwen wint van je doelgroep? Met uniek webdesign op maat van jouw bedrijfsdoelstellingen en huisstijl maak je zeker en vast indruk. 

Mooi én functioneel webontwerp

Met een website die enkel en alleen mooi oogt kom je er niet. Content en design moeten op elkaar afgestemd zijn dat het aansluit bij de verwachtingen van je bezoekers. Een website dient dus intuïtief en logisch ontworpen te zijn. We streven dus naar optimale gebruiksvriendelijkheid. Dit betekent perfect werkbaar op mobiel (gsm of tablet) en een duidelijke intuïtieve navigatiestrutuur.

Een ontwerp dat de juiste acties uitlokt

Een website dat opgebouwd is vanuit de behoeften van je doelgroep, converteert beter.

Zie je website als jouw beste verkoper die de klant helpt de juiste beslissing te maken.

We zorgen ervoor dat de bezoeker verschillende 'flows' door je website kan volgen, waarbij de structuur en inhoud van de website de weg wijst naar het juiste onderdeel en uiteindelijk overtuigt om een actie te ondernemen. Een actie kan bijvoorbeeld een contactaanvraag of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn.

Een ontwerp dat de juiste acties uitlokt

Logo en huisstijl als uitgangspunt

Zoals gezegd wordt een webontwerp consistent in jouw huisstijl opgebouwd. Daarom ontvangen wij graag het huisstijlhandboek. Het kan dat je je huisstijl wil opfrissen of bijsturen of dat je zelfs helemaal nog geen logo of huisstijl hebt. In dat geval leggen wij graag de eerste bouwstenen voor jouw visuele identiteit, van strategie tot uitwerking.

Onze aanpak voor een doelgerichte website

  • Strategie. We luisteren en stellen vragen. Wat zijn de doelstellingen van je website? Wie wil je bereiken? Aan de hand van jouw noden en wensen wordt een richting bepaald voor zowel het grafische als functionele luik van de website. Met een analyse sporen we de knelpunten op in de huidige website.
  • Structuur. De strategie vertaalt zich in een overzichtelijke structuur waarin alle content een duidelijke plaats krijgt. Niet alleen vinden bezoekers zo gemakkelijk hun weg op je website, ook zoekmachines ranken je website hoger als je structuur snor zit. Afhankelijk van de omvang van de website werken we wireframes uit.
  • Ontwerp. De structuur wordt omgezet naar een aantrekkelijk ontwerp, rekening houdend met je logo, huisstijl en specifieke wensen. Teksten en beelden die voorhandien zijn wordt geïmplementeerd in het voorbeeldontwerp. Een aanpassingsronde volgt indien nodig.
  • Technische ontwikkeling. Ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we over tot het programmeren van je website (web development) met oog voor UX. Ook de basis voor SEO wordt gelegd.
  • Testen en invulling. We testen intern en leveren jou hierna de website op een online testomgeving (demo). Met een duidelijke demonstratie van het Content Management Systeem waarmee je de inhoud op je website kan aanpassen, kan jij aan de slag met het opvullen van de website totdat ze volledig klaar is voor het publiek. Meestal merken we hier nog enkele aanpassingen en verbeteringen op.
  • Oplevering. Geef ons jouw 'go' en je website wordt online geplaatst. We zorgen hierbij voor de koppeling van oude pagina's aan corresponderende nieuwe pagina's. 

 

Wens jij een verpletterende indruk te maken met jouw website?

Wens jij een verpletterende indruk te maken met jouw website?

Reken op een gepassioneerd team van digitale denkers en doeners die jouw website perfect doet aansluiten op jouw doelstellingen. 
Laat je alvast inspireren door onze gerealiseerde projecten in ons portfolio.