Onze websites kunnen eenvoudig geüpdatet en aangepast worden zonder dat kennis van programmeren nodig is. Hiervoor maken we gebruik van een cms-systeem (Content Management System). Het systeem waarmee wij werken is Umbraco. Waarom Umbraco? Het is geweldig en super eenvoudig om hiermee je website aan te passen. Het staat niet voor niets gekend om de 'meest gebruiksvriendelijke cms'. 

Wat zijn de voordelen van ons cms?

Zelf teksten en foto's aanpassen

Zelf teksten toevoegen, aanpassen, pagina's verwijderen wordt voor jou een fluitje van een cent. Vooraf leggen we via een korte opleiding uit hoe je teksten, foto's en/of de structuur in je website kan aanpassen. Indien gewenst, krijg je een korte handleiding mee waarop je kan terugvallen.

tekst aanpassen

Eenvoudig uitbreiden

Hoofd- of subpagina's toevoegen, de menu's in de navigatiebalk aanpassen, blokken verplaatsen. Het content management systeem is heel flexibel en stelt je in staat om zelf een pagina 'from scratch' op te bouwen aan de hand van componenten. Op die manier kan je als content-editor zelf je website uitbreiden en heb je niet voor iedere extra pagina een programmeur nodig. 

types content toevoegen

Rechten en beheerders instellen

Doordat deze CMS via internet werkt kunnen meerdere mensen aan jouw website werken. Iedere gebruiker kan specifieke rechten krijgen. Zo kan je collega bijvoorbeeld een specifiek onderdeel (bv. nieuwssectie) beheren en jij de algemene content. Het is dus eenvoudig je site met een team actueel te houden, waardoor je communicatie op je website een krachtig medium kan worden. 

Umbraco scoort hoog op veiligheid

Het risico op onveilige plug-ins is kleiner dan bij Wordpress. Daarnaast is het systeem zelf sowieso minder vaak het doelwit van hackers (al kan dit natuurlijk wel veranderen, want Umbraco wordt steeds populairder). TEnslotten voegt de onderliggende Microsoft-technologie veel security-elementen toe. Onderhoud gebeurt vaak automatisch.

Handige media bibliotheek

Je hoort het goed: binnen het Umbraco cms zit een media bibliotheek. Op die manier kan je aan de hand van mapjes (die je zelf aanmaakt) jouw media (documenten, foto's, ...) eenvoudig beheren. 

umbraco media bibliotheek

Het cms is super snel

Dat je niet lang moet wachten bij het inladen heeft te maken met de snelheid van het .NET framework. Daarnaast heeft Umbraco minder extra plug-ins nodig om hetzelfde te bereiken als WordPress. Het zijn net overbodige plug-ins die je website of cms vertragen. 

We staan altijd voor je klaar

Heb je toch nog vragen bij het invullen van je website? Dan kan je rekenen op onze support! Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor vragen en volgen met jou mee.

Geen zin of geen tijd om je website op te vullen?

Laat de invulling van je website dan aan ons over.

Enerzijds is het mogelijk dat wij de opvulling van jouw teksten en foto's voorzien. Je hoeft dan enkel foto's en teksten aan te leveren. Heb je geen foto's? Met plezier sturen we een fotograaf bij jou langs.

Vind je het echter moeilijk om je aanbod en troeven over te brengen, dan verzorgen wij tekst en beeldmateriaal voor jouw website van a tot z. We vertellen jouw boodschap in korte krachtige teksten en sluiten die af met een glasheldere call-to-action die je bezoekers brengt waar ze moeten zijn. 

Wil jij ook een nieuwe website die je gemakkelijk zelf kan aanpassen?

Wens je graag een demo van het cms-systeem? Dit kan online of persoonlijk (bij ons op kantoor). We tonen je aan de hand van een voorbeeld wat de mogelijkheden zijn. 

piet gespiegeld