Katelijnepoort BC is een ideaal gelegen business center vlakbij het station en de markt in Brugge. Het business center biedt flexboxen, kantoorruimtes, co-working spaces, vergaderzalen en ontspanningsruimtes, en veel meer. 

De uitdaging

Het aanbod en faciliteiten van het business center op een overzichtelijke manier weergeven, dit was het hoofddoel van de website. De bezoekers moeten eenvoudig kunnen opzoeken welke ruimtes er nog beschikbaar zijn én terecht komen op een detailpagina met meer details.

Naast de website hebben wij ook het logo ontworpen en voor de foto's gezorgd die op de website te zien zijn. 

Expertises

  • Logo ontwerp
  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Fotografie
  • SEO-copywiriting
  • Google Ads

LOGO ONTWERP

Een herkenbaar en tijdloos logo ontwerp

Het business center heeft een strakke en tijdloze uitstraling. Het kon dan ook niet anders om dit als uitgangspunt te nemen voor de ontwikkeling van het nieuwe logo.

katelijnepoort gebouw en logo

Gebruiksvriendelijke en goed vindbare website

Om de terugvindbaardheid van Katelijnepoort Business Center te optimaliseren, heeft onze SEO-copywriter de informatieve teksten op de website aantrekkelijker gemaakt en de juiste kernwoorden strategisch gepositioneerd. Dit was meteen ook gunstig voor de Google Ads-campagne die wij hebben opgezet. De kwalitatieve campagne zorgt meteen voor een hoge CTR en gerichte resultaten.

gsm katelijnepoort vierkant
gebouw 1 gelijkvloers
katelijnepoort website meerdere schermen
buitenfoto katelijnepoort

Wil je ook een website die technisch goed in elkaar zit en gemakkelijk terug te vinden is?

piet gespiegeld