Digitale strategie, website, ux

Katelijnepoort BC is een ideaal gelegen business center vlakbij het station en de markt in Brugge. Het business center biedt flexboxen, kantoorruimtes, co-working spaces, vergaderzalen en ontspanningsruimtes, en veel meer. Alle mogelijkheden staan op de gloednieuwe website. Naast de website hebben wij ook het logo ontworpen en voor de foto's gezorgd die op de website te zien zijn.

Het business center heeft een strakke en tijdloze uitstraling. Het kon dan ook niet anders om dit als uitgangspunt te nemen voor de ontwikkeling van het nieuwe logo.

Om de terugvindbaardheid van Katelijnepoort Business Center te optimaliseren, heeft onze SEO-copywriter de informatieve teksten op de website aantrekkelijker gemaakt en de juiste kernwoorden strategisch gepositioneerd. Dit was meteen ook gunstig voor de Google Ads-campagne die wij hebben opgezet. De kwalitatieve campagne zorgt meteen voor een hoge CTR en gerichte resultaten.

Hebben we je overtuigd met wat we kunnen of heb je nog wat meer overtuiging nodig? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Alles kan en mag, niks moet!