Drukwerk

Drukwerk blijft een uitgelezen kans om je in het digitale tijdperk van je concurrenten te onderscheiden. Het is nog steeds heel effectief en onmisbaar in je communicatie.

Contacteer ons

De impact van drukwerk in een digitaal tijdperk

Eén druk op een knop en een nieuwigheid staat op een website of social media. Bij drukwerk vergt dit wat meer werk, maar je krijgt er dan ook iets voor terug. Je krijgt iets tastbaars.

Hoewel we in een digitaal tijdperk zitten, betekent niet dat de printmedia geen impact meer hebben. Integendeel, het is de uitgelezen kans om je van je concurrenten te onderscheiden.

Bedrijven zetten tegenwoordig bijna alles in op hun online communicatie, hierdoor kan je je met offline media net onderscheiden.

Voordelen van print

  • Tegenwoordig is er een overload aan informatie op het web. Hierdoor worden advertenties, e-nieuwsbrieven, enz. sneller genegeerd. Een brief in de brievenbus wordt bijna altijd geopend.
  • Met drukwerk kom je fysiek onder de aandacht van je doelgroep.
  • Iets tastbaars, zoals een visitekaartje, wekt vertrouwen bij de doelgroep.
  • Offline media bereiken andere mensen dan online media. Als bedrijf mag je ondertussen ook niet zomaar digitale nieuwsbrieven versturen als die persoon jouw toestemming niet heeft. Er zijn veel meer online privacy beperkingen (GDPR). Een postbrief mag naar elk gewenst adres worden gestuurd.
  • Drukwerk draagt bij tot de beleving van je bedrijf en bepaalt dus ook je imago.
  • Bedrijven zetten tegenwoordig bijna alles in op hun online communicatie en verliezen ‘de echte wereld’ uit het oog. Met offline communicatie kan je je dus net onderscheiden.

Bedrijfsdocumenten in je huisstijl

Visitekaarten, briefpapier, enveloppen, een catalogus, … Ieder bedrijf heeft een basis aan bedrijfsdocumenten nodig. Wij ontwerpen alles volledig op maat op basis van jouw huisstijl en logo. We werken hiervoor nauw samen met professionele drukkers voor een perfecte aflevering.

Bedrijfsdocumenten in je huisstijl

Promotiemateriaal

Een evenement in het vooruitzicht, maar heb je nog geen promomateriaal? Er zijn heel wat mogelijkheden om in het oog te springen: van roll-up banners tot gadgets, … Wij denken graag met je mee!

Binnen- en buitenreclame

Alle communicatie die buiten je bedrijf zichtbaar is, noemen we outdoor communicatie of buitenreclame. Gaande van vlaggen, panelen, spandoeken, affiches tot reclame in bushokjes, … Kortom: alle communicatie die zichtbaar is in het straatbeeld.

Al eens gedacht aan voertuigbelettering? Erg effectief, want de reclame verplaatst zich van locatie, waardoor je bereikt vergroot wordt.

Vergeet niet dat ook de binnenkant van je bedrijf kan bijdragen tot je herkenbaarheid. Ophangborden, deurbelettering, bewegwijzering, … We bespreken met jou graag de mogelijkheden.

Binnen- en buitenreclame