Eenvoudig zelf je website aanpassen: check!

Onze websites kunnen eenvoudig geüpdatet en aangepast worden zonder dat kennis van programmeren nodig is. Hiervoor maken we gebruik van een CMS-systeem (Content Management System).

Een demo van ons cms-systeem?

Zelf je teksten en foto's aanpassen

Zelf teksten toevoegen, aanpassen, pagina's verwijderen wordt voor jou met ons cms-systeem een fluitje van een cent. Vooraf leggen we via een korte opleiding uit hoe je teksten, foto's en/of de structuur in je website kan aanpassen. Indien gewenst, krijg je een korte handleiding mee waarop je kan terugvallen.

Wens je graag een vrijblijvende demo te zien van het cms-systeem? Dat kan!

Rechten en beheerders

Rechten en beheerders

Doordat deze CMS via internet werkt kunnen meerdere mensen aan jouw website werken. Iedere gebruiker kan specifieke rechten krijgen. Zo kan je collega bijvoorbeeld een specifiek onderdeel (bv. nieuwssectie) beheren en jij de algemene content. Het is dus eenvoudig je site met een team actueel te houden, waardoor je communicatie op je website een krachtig medium kan worden. 

We helpen je graag op weg

Heb je toch nog vragen bij het invullen van je website? Dan kan je rekenen op onze support!
Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor vragen en volgen met jou mee.

Geen zin of geen tijd om je website op te vullen?

Laat de invulling van je website dan aan ons over.

Enerzijds is het mogelijk dat wij de opvulling van jouw teksten en foto's voorzien. Je hoeft dan enkel foto's en teksten aan te leveren. Heb je geen foto's? Met plezier sturen we een fotograaf bij jou langs.

Vind je het echter moeilijk om je aanbod en troeven over te brengen, dan verzorgen wij tekst en beeldmateriaal voor jouw website van a tot z. We vertellen jouw boodschap in korte krachtige teksten en sluiten die af met een glasheldere call-to-action die je bezoekers brengt waar ze moeten zijn.