HERFRA

De meubelen bij Herfra worden verantwoord geproduceerd bij lokale en exclusieve partners, steeds met uiterst vakmanschap. 

Website met cms, drukwerk & on- en offline strategie

Passie voor interieur en oog voor kwaliteit zijn twee zaken die Herfra typeren. Het bedrijf staat al 20 jaar met overtuiging in het vak en heeft een uniek concept.

Het assortiment bij Herfra is tijdloos en dat hebben we in ons achterhoofd gehouden bij het ontwikkelen van deze website. Ook de website is tijdloos en fris, maar toch vinden we er de authenticiteit van Herfra in terug.

Ze staan vooral bekend voor hun meubelen in old teak uit Indonesië en de exclusieve showroombezoeken voor particulieren. De reis dat het old teak aflegt om tot een meubelstuk te worden vervaardigd, werd door ons in een video gegoten. De video vertelt het verhaal 'Van Java tot uw woonkamer' en kan je hier bekijken.

Om de showroom te bezoeken, moet je bij Herfra eerst je lidmaatschap aanvragen. Dan maak je kans op een uitnodiging voor een van de themadagen. Ook het ontwerp van de uitnodigingen nemen wij voor onze rekening. Daarnaast staan wij Herfra ook bij in hun on- en offline strategie en copywriting.

Benieuwd? Bezoek de website: www.herfra.be.

Scroll naar boven