STUDENTENHUIS WALWEIN

Studentenhuis Walwein heeft een centrale ligging in Brugge, ruime en hippe kamers, een overdekte fietsenstalling en bovendien is er videobewaking. "De max om hier student te zijn!" ... En als ouder kan je ook gerust zijn!

Logo, huisstijl en website met cms

Walwein n°2 is een studentenhuis gelegen in de Walweinstraat in Brugge. Het historisch en recent gerenoveerd pand met hippe studentenkamers en andere faciliteiten, vroeg gewoon om een website die dit ook uitstraalt! Wij ontwikkelden daarom voor hen een nieuw hip logo en een aansluitende huisstijl met website. Het trendy, maar tegelijk rustgevend karakter van het studentenhuis komt naar voor, waardoor zowel studenten als ouders op hun twee oren kunnen slapen. Het verbaast ons dan ook niet dat de studentenkamers in geen tijd worden verhuurd! 

Bezoek de website: www.walweinstraat2.be

Wens je meer te weten te komen over hoe we deze uitdaging hebben aangepakt of hoe we jouw bedrijfsimago een boost kunnen geven?

Spreek met ons af voor een vrijblijvend gesprek!

Logo studentenhuis Walwein Nieuwe website Walwein n°2Weergave website Walwein op iphoneHome page studentenhuis Walweinstraat nummer 2
Scroll naar boven