NEVERLAND

Verbrugghe Neverland is erg geliefd bij de board gamers en modelbouwers. Het uitgebreid assortiment bestaat uit plastic modelbouw, kant-en klare-modellen in metaal, houtbouw, radiobesturing, toebehoren zoals verf en bouwmaterialen, maar ook puzzels en gezelschapspellen.  

Logo restyle, nieuwe website met mascotte, nieuwsbrief

Het logo van Neverland voldeed niet meer aan algemene eisen zoals 'orginaliteit' (onderscheidend), toepasbaarheid (inzetbaar voor drukwerk) en sprak niet voldoende de doelgroep aan. Daarom werd het logo door ons onderworpen aan een grondige restyle, om meer te laten zien wie Neverland is. 

Daarnaast ontwikkelden we een elfje, dat aansluit bij de ‚Never grow up’-attitude van Neverland. De huisstijl werd vervolgens vastgelegd via een nieuwe, gebruiksvriendelijke website waarin het feetje werd geïntegreerd. Ook een nieuwsbrief mocht niet ontbreken, om klanten te informeren over interessante acties en populaire producten.

Voldoet je logo niet meer aan de hedendaagse eisen van een professioneel logo? Spreek met ons af: wij restylen je logo, met behoud van herkenbaarheid.
 

Restyle logo NeverlandOntwikkeling elfje en weergave website voor Neverland website Neverland op laptopWeergave website Neverland op tabletWeergave nieuwe website in browser
Scroll naar boven