KATELIJNEPOORT BUSINESS CENTER

Katelijnepoort BC is een ideaal gelegen business center vlakbij het station en de markt in Brugge. Het business center biedt flexboxen, kantoorruimtes, co-working spaces, vergaderzalen en ontspanningsruimtes, en veel meer. Dé ideale plaats voor jouw business!

Website met cms, SEO-copywriting en online advertising

Katelijnepoort Business Center biedt kantoorruimte, ondergrondse parkeerplaatsen, archief en stockage ruimte, ontspanningsruimte en vergaderzalen met 14 tot 70 zitplaatsen. Het business center heeft een strakke en tijdloze structuur met moderne uitrusting. Je kan er als start-up of gevestigde onderneming meteen aan de slag.

Digicreate.be designde en ontwikkelde hiervoor een gloednieuwe website. De website zet alles mooi in de kijker: de hero toont meteen het gebouw én gerichte CTA's naar het aanbod. Het design van de website is strak, net zoals het business center zelf.

Om de terugvindbaardheid van Katelijnepoort Business Center te optimaliseren, heeft onze SEO-copywriter de informatieve teksten aantrekkelijker gemaakt en de juiste kernwoorden strategisch gepositioneerd. Dit was meteen ook gunstig voor de AdWords-campagne die wij hebben opgezet. De kwalitatieve campagne zorgt meteen voor een hoge CTR en gerichte resultaten.

Ook razend benieuwd naar de nieuwe website?
Neem een kijkje: www.katelijnepoortbc.be.

Scroll naar boven