EVY'S SECRETS

Draag je graag juwelen en/of heb je een piercing? Ken je iemand die graag accessoires draagt? Dan ben je bij Evy's Secrets aan het juiste adres. Get accessorized!

Advertentie magazine l'Atelier des Nanas + AdWords & logo

Voor onze trouwe klant Evy's Secrets mochten we in het verleden al een nieuwe website met webshop en nieuwsbrief maken. Dit vond je eerder in ons portfolio hier al terug.

Voor deze klant maakten wij eerst en vooral een gloednieuw logo. Het logo straalt elegantie uit en is to the point. Dit logo wordt in al hun communicatie doorgetrokken, zodat dit herkenbaar wordt. We creëren namelijk een huisstijl.

Evy's Secrets is een internationale speler op het vlak van piercings en juwelen, en dit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze klant kreeg daarom ook de mogelijkheid aangeboden om te adverteren in het Franse tijdschrift l'Atelier des Nanas waarbij zijn piercings in de kijker worden geplaatst. Wij kregen op onze beurt de eer om ook hier een creatief voorstel te doen. Het resultaat van de publicatie zie je op de foto.

Adverteren beperkt zich natuurlijk niet enkel meer op papier. Wij mochten voor Evy's Secrets eveneens een AdWords-campagne opzetten, en met succes! Wanneer je bijvoorbeeld 'piercings België' zoekt in zoekmachines, vind je Evy's Secrets in de eerste 5 resultaten terug.

www.evyssecrets.com

Scroll naar boven