DE PAREL COACHING

Bij De Parel Coaching staat een positieve ingesteldheid en een gelukkig leven centraal. Life coach Isabel Bulcke helpt je naar het zoeken van je ware ik. Hiervoor kan je tal van sessies volgen in de vorm van workshops en coachings.

Website met cms & copywriting

Bij De Parel Coaching staat een positieve ingesteldheid en een gelukkig leven centraal. Life coach Isabel Bulcke helpt je naar het zoeken van je ware ik. Hiervoor kan je tal van sessies volgen in de vorm van workshops en coachings. "De ontdekking naar jezelf begint enerzijds met de bewustwording van beperkende overtuigingen over jezelf en de aspecten in je leven.". Met die motiverende woorden gingen we bij digicreate.be aan de slag!

Bewustwording start bij het leren kennen van Isabel Bulcke en haar coachingkwaliteiten. Daarom hebben we bij digicreate.be een gloednieuwe website voor haar gecreëerd, waarbij duidelijk wordt wat haar doelstelling is, wie haar inspiratiebron is en hoe de workshops en coachings in zijn werk gaan.

Van het resultaat kregen wij eveneens een goed gevoel! Digicreate.be creëerde niet alleen het grafisch ontwerp en de website, maar droeg ook bij aan het opvullen van de website met vlotte teksten.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek www.deparelcoaching.be.

Scroll naar boven