DECORATIEWERKEN VAN CLUYSEN

Bij Deco Van Cluysen zijn ze gespecialiseerd in alles wat met decoratietechnieken te maken heeft: kaleien, schilderwerken, stralen & luchtgommen, kalktechnieken en wandbekleding.

Website met cms, copywriting en drukwerk

Decoratiewerken Van Cluysen voert vanalles in zijn schild! Bij Deco Van Cluysen zijn ze gespecialiseerd in alles wat met decoratietechnieken te maken heeft: kaleien, schilderwerken, stralen & luchtgommen, kalktechnieken en wandbekleding.

Voor Decoratiewerken Van Cluysen maakten we een volledig nieuwe website, waardoor de waaier aan diensten helemaal tot zijn recht komt. In een oogopslag zie je wat zij te bieden hebben. Daarnaast worden ook hun realisaties nu veel duidelijker in beeld gebracht. Wij zijn alvast onder de indruk van hun werken! 

De gloednieuwe website werd eveneens opgevuld met content waar zoekmachines blij van worden. SEO-copywriting houdt in dat we een zoekwoorden- en doelgroepanalyse doen, waardoor we op maat gemaakte, wervende en aantrekkelijke teksten voorzien. Die teksten worden ook zodanig geoptimaliseerd, dat je website op termijn beter zal scoren in de zoekresultaten. 

Vervolgens mochten onze designers ook aan de slag om drukwerk voor deze klant te voorzien.

Kan je niet wachten om het resultaat te zien? Bekijk het hier:
https://www.decovancluysen.be/
 

Scroll naar boven