ARNOLD CV

Arnold CV is specialist in verwarming, met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen. Je vindt er de modernste oplossingen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hun ruim aanbod hebben we in een nieuwe website met SEO-vriendelijke content gegoten.

Website met cms & SEO-copywriting

Arnold CV is specialist in centrale verwarming. Je kan er terecht voor de installatie, het onderhoud en herstellingen van je CV. Daarnaast specialiseren ze zich ook in waterverwarmers en loodgieterij. Bij Arnold CV bieden ze kwaliteit en een prima service. 7 dagen op 7 staan ze beschikbaar voor hun klanten!

Om de diensten en de verschillende locaties van Arnold CV goed in kaart te brengen, drong een nieuwe website zich op. Bij digicreate.be staken we de website in een volledig nieuw kleedje. Daarnaast vulden wij de website met content waar zoekmachines verlekkerd op zijn. Bij SEO-copywriting houden we met twee zaken rekening. We schrijven enerzijds aantrekkelijke, wervende en deelbare content voor websites die de aandacht van bezoekers vasthoudt. Anderzijds houden we er rekening mee dat die content ook door de zoekmachine wordt gelezen, waardoor je website op termijn beter zal scoren in de zoekresultaten.

Benieuwd naar het resultaat?
www.arnoldcv.be 

Scroll naar boven