BRUGGE(N) VOOR JONGEREN (STAD BRUGGE - OCMW BRUGGE EN CAW NOORD-W-VL)

Het project 'Brugge(n) voor jongeren' is een samenwerking tussen de stad Brugge, het OCMW Brugge en het CAW Noord-West-Vlaanderen.

Affiche & roll-up banner met slogan

'Brugge(n) voor jongeren' is een project dat zich inzet voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Het is een samenwerking tussen Stad Brugge, OCMW Brugge en het CAW Noord-West-Vlaanderen. 'Brugge(n) voor jongeren' richt zich tot de 'gesloten pistachenootjes' die in het hulpverleningsschaaltje blijven liggen, omdat niemand hier de tanden op wil stuk bijten. Het project wil iedereen laten samenwerken om de maatschappelijk kwetsbare jongeren beter te bereiken.

Voor dit mooi project maakten we bij digicreate.be een affiche als wegwijzer voor hulpverleners in deze sector om de doelgroep beter te bereiken. We ontworpen ook een roll-up banner, waardoor het initiatief nog beter onder de aandacht komt. Ook het creëren van een passende slogan vertrouwden ze aan ons toe. Met oog op de noden van deze jongeren én de metaforische pistachenootjes, werd de slogan: "Want elke noo(t)(d) telt!".

Scroll naar boven