Websites

Op zoek naar een creatieve website die ook gebruiksvriendelijk, goed vindbaar én een krachtige visuele verpersoonlijking van jouw bedrijf is? Wow, it ’s a match!

Contacteer ons

Passie voor webdesign

Bij digicreate.be zijn we gepassioneerd door alles wat met webdesign te maken heeft. Het maken van websites blijft onze eerste grote liefde, maar dit is ondertussen uitgegroeid tot het volledig uitdenken van doeltreffende communicatiestrategieën. Toch blijft een website een basiselement voor elk bedrijf. Het is een vertrekpunt voor al je andere communicatie (bv. social media en Google Ads).

 

Passie voor webdesign

We creëren voor jou een visuele verpersoonlijking van jouw onderneming waar niet alleen je doelgroep, maar ook zoekmachines verlekkerd op zijn. Eén die technisch en structureel perfect in orde is, maar vooral: een website die tot meetbare resultaten leidt.

Easy to get met je website

Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Het is de kern van jouw online (en zelfs offline) communicatie. Je website is onlosmakelijk verbonden met je andere bedrijfscommunicatie.

Een krachtige website moet de gebruiker als het ware verleiden om bij jou tot een actie over te gaan. Daarom moet het niet alleen mooi zijn, maar moet een website nog tal van andere kwaliteiten bevatten. Van een mooi bord alleen kan je namelijk niet eten.

De gemiddelde websitebezoeker van vandaag is best veeleisend. Alles moet snel en gemakkelijk. Informatie moet relevant en easy to get zijn. Dat we je website mobielvriendelijk maken, is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

De weg naar je website

Het creëren van een website gebeurt stapsgewijs. Deze weg leggen we af:

  1. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen.
  2. Op basis van jouw input, leggen we de structuur vast.
  3. Als we de structuur kennen, wordt dit in een ontwerp gegoten die rekening houdt met je huisstijl.
  4. Ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we over tot de technische ontwikkeling van je website (web development).

Tussentijds zijn er uiteraard nog enkele meetings, en we geven ook een duidelijke demonstratie van het Content Management Systeem waarmee je de inhoud op je website kan aanpassen.