Concepten

Branding
05.

Een concept vertaalt je boodschap in duidelijke content met een passende, onderscheidende vorm. Wat wil je communiceren en in welke visuele inkleding wil je dat doen?

Contacteer ons
Van creatief concept tot campagne

Van creatief concept tot campagne

Een knap campagnebeeld is dé manier om uit te pakken met je bedrijf. De woord- en beeldkeuze gebeurt weloverwogen en moet je kernboodschap naar buiten brengen. Bij digicreate.be pakken we dit op een creatieve manier aan, zodat de boodschap emoties losweekt bij je doelgroep en de boodschap bij hen blijft hangen.

Een concept brengt jouw persoonlijke boodschap in woord én beeld tot leven. Onze ervaren experten helpen een concept uitdenken en uitwerken tot een krachtige campagne.

Wat is een concept?

Simpel gezegd, vertaalt een concept je boodschap in duidelijke content met een passende, onderscheidende vorm. Conceptontwikkeling is de vormelijke en inhoudelijke invulling van je brandingsstrategie. Een concept bestaat uit content en vorm (grafisch ontwerp).

Voordelen van een sterk campagnebeeld

  • Het is de ideale manier om de aandacht van je doelpubliek te grijpen.
  • We worden steeds selectiever in onze waarneming, omdat we maar een beperkt aantal boodschappen kunnen verwerken. Via een campagnebeeld kan een boodschap in één oogopslag overgebracht worden.
  • Je geeft zelf sturing aan je imago. Er wordt hoe dan ook over je bedrijf gepraat, dus waarom dan niet zelf iets vertellen?

Wil jij je boodschap in woord en beeld tot leven brengen, maar heb je zelf niet genoeg kennis over conceptontwikkeling? Geen nood, wij zitten graag met jou rond de tafel, zodat je op de best mogelijke manier je boodschap naar je doelgroep kan overbrengen.