Coaching & training

Marketing
04.

Sommige bedrijven hebben meer nood aan extra tips en tricks, dan aan een volledige ommezwaai van strategie. Daarom organiseren wij ook digitale coachings en trainingen op maat.

Contacteer ons

Digitale coachings

Doorheen de jaren hebben we bij digicreate.be gemerkt dat het soms niet nodig is dat klanten volledig van strategie en middelen veranderen. Soms zijn kleinere tips en tricks voldoende als frisse wind voor je bedrijf.

Daarom bieden wij digitale coachings aan waarbij we websites evalueren op vlak van zoekmachineoptimalisatie (SEO), functionaliteit (user experience) en design. Maar daar blijft het niet bij.

Dit advies geven we telkens zo gepersonaliseerd mogelijk. Voorafgaand voeren we een verkennend gesprek, waarbij we peilen naar de noden en verwachtingen van jou als (potentiële) klant. Daarna maken we een concrete analyse op basis van verschillende testen en interne expertise.

We delen onze inzichten via een uitgebreid rapport, maar we kunnen dit ook toelichten tijdens een persoonlijk gesprek. Als extraatje geven we ook steeds een aantal quick wins mee. Dit kan gaan van concrete zoekwoorden die je kan inzetten of je Google My Business-pagina optimaliseren, tot het geven van social media tips en tricks.

Onze digitale coachings kunnen een leidraad zijn waarmee jij als bedrijf verder kan voor je online strategie.

Digitale coachings

Trainingen op maat

Liever geen ‘rapportje’, maar een doorgedreven training bij jou of bij ons op kantoor? Dat kan ook! We geven ook presentaties op maat, waarmee je voor bepaalde zaken zelf aan de slag kan.

Wens je een opleiding voor een dienst die hier niet tussen staat? Contacteer ons gerust en we bekijken de mogelijkheden!