Analyse met ROI

Digitaal succes start steeds met een analyse op maat. Het berekenen van de return op je digitale investering helpt je bij een veilige budgettering en het maken van slimme keuzes.

Contacteer ons

Functionele analyse

Wat moet jouw digitaal systeem kunnen en hoe kan het kan het slim samenwerken met reeds bestaande systemen? Een grondige functionele analyse zal de motor zijn voor het verbinden van je business processen met IT-oplossingen. Functionele analyses zorgen ervoor dat jouw business noden vertaald zullen worden naar IT-behoeftes. Het in kaart brengen van je huidige business processen en de daarbij horende software architectuur zal hierbij een solide basis vormen. Het zal als het ware de handleiding vormen die de doelen bepaalt voor jouw businessapplicaties, website of webshop. Het geheel gaan we visueel ondersteunen met designs van de informatiearchitectuur, flowcharts en wireframes.

Technische analyse

Technische analyse

Onze technische analyses beschrijven hoe je digitaal platform technisch in elkaar steekt en welke functionaliteiten ontwikkeld of geïmplementeerd moeten worden. Ook hier zoeken we steeds naar de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossingen. Soms blijken implementaties, integraties of het koppelen met API’s  de weg van de minste weerstand en kunnen ze zelfs een cruciaal onderdeel gaan betekenen in je business strategie.

Ux/UI analyse

User experience design of korweg UX is méér dan alleen een buzzwoord. UX beschrijft de interactie tussen de gebruiker en het product. Met onze UX analyses buigen we ons dus over de gebruikerservaring van jouw software programma’s, website of webshop. Aan de hand van objectieve testing, gebruikersonderzoek en statistieken gaan we na hoe het gebruik van je digitale toepassingen geoptimaliseerd kan worden.