INBOUND MARKETING

Wij zorgen ervoor dat je door je (potentiële) klanten, op het moment dat zij je nodig hebben, online wordt gevonden. 

The next big thing

Inbound marketing wordt ook wel 'marketing met een magneet' genoemd. Het is een strategie die ervoor zorgt dat je door je (potentiële) klanten, op het moment dat zij je nodig hebben, online wordt gevonden. Het gaat bij inbound marketing om een geïntegreerde aanpak van verschillende marketingkanalen, met als doel: klanten aantrekken.

 

Ervaring binnenshuis

Bij Digicreate hebben we tal van talenten in huis om alle werkterreinen van inbound marketing te combineren en je een sterke online aanwezigheid te garanderen. Van SEO- en digitale marketing experten tot web developers en copywriters ... Wij hebben ze allemaal binnenshuis! Het uitgangspunt van deze geïntegreerde aanpak is om relevante content aan te bieden op het moment dat jouw bezoeker of prospect het nodig heeft. Daarna zetten we alles in om deze bezoekers naar prospecten (leads) te converteren. Leads naar klanten omzetten? Onze marketingexperten weten hoe!

Ready for the digital challenge?

Voldoet jouw digitale communicatie aan de hedendaagse verwachtingen? Sta jij je mannetje
tussen de concurrentie? Of ben je nog op zoek naar een juiste manier van aanpak? Uiteraard heb je ook nog een bedrijf te runnen, waardoor het niet altijd evident is om het pad naar de digitale wereld te bewandelen. Om je te begeleiden naar een doelgerichte inbound marketingstrategie met de integratie van on- en offline communicatie, hebben we bij Digicreate 12 essentiële skills die nodig zijn om je marketingstrategie te optimaliseren. Wil je hier graag meer over weten?


WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Scroll naar boven