SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie. Als je site niet goed wordt gevonden door je doelgroep, sta je nergens. Een goede structuur, solide content en ons advies garanderen jou meer online succes.

Het belang van content

Binnen het SEO-verhaal wordt de inhoud van je website of webshop alsmaar belangrijker, wat trouwens goed nieuws is: zowel je resultaten als de bezoeker worden er beter van. Deze laatste vindt immers makkelijker de juiste en relevante informatie. Voor het opbouwen en optimaliseren van je content werken wij samen met ervaren externe partners: van copywriters tot vertalers en fotografen.

Een goede structuur, solide content en ons advies garanderen jou meer online succes.

Het belang van zoekmachines en content

SEO is de techniek om een website hoger te laten scoren in zoekmachines, en die ervoor zorgt dat je content online sneller gevonden wordt. Binnen het SEO-verhaal wordt de inhoud of content van je website of shop alsmaar belangrijker. Met ‘content’ wordt inhoud met voldoende ‘body’ bedoeld. Die moet uniek en lang genoeg zijn om door Google naar waarde te worden geschat.

Het is belangrijk om je content zo goed mogelijk op je doelgroep of (potentiële) bezoekers af te stemmen. Zoekmachines zijn heel gericht op tekst en de tijd die bezoekers op je website blijven. Als je inspeelt op wat je bezoekers willen weten, gaan ze dus langer op je webpagina vertoeven. En daar is Google content mee!

Maar vooraleer we inhoud aan een website toevoegen, is het belangrijk dat je eerst een stevig fundament legt. Een goede structuur van je website is dé basis voor het optimaliseren voor zoekmachines. Met onze ervaren developers ben je bij digicreate.be aan het juiste adres!

SEO-copywriting

Een contentstrategie of -plan is van groot belang in je on- en offline marketing aanpak. Contentmarketing is een marketingtechniek met een bepaald doel: het loopt van een goed imago opbouwen tot leads genereren tot verkoopcijfers verhogen. Let wel: het lijkt makkelijker dan het is! Het is niet goed om zomaar content de wereld in te sturen. Het moet effectief ook waardevolle content voor jouw doelgroep zijn. Wat is voor hen relevant?

Bij digicreate.be hebben we SEO-copywriters die jouw content tot kant-en-klare webteksten omtoveren. Het is namelijk een kunst om én een mooie tekst te schrijven én zoekwoorden strategisch in de titels en bodytekst te verwerken. 


WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Scroll naar boven