GRAFISCH ONTWERP

Heb je nog geen logo of huistijl? Wil je een in het oog springende advertentie, folder of ander drukwerk? Onze grafische vormgevers weten er raad mee!

“Design is thinking made visible.- Saul Bass”. We luisteren, leren je kennen en combineren jouw ideeën met onze expertise.

Logo

Je logo of beeldmerk is het gezicht van je bedrijf. Dit moet door middel van lettertype, kleur, vorm en een baseline in een oogopslag vertellen waar je bedrijf voor staat. Het is je uitgangsbord.

Een eigen gezicht, een straf logo, professionele bedrijfsdocumenten, … Wij voorzien ontwerpen die duidelijk, origineel en doelgericht zijn.

Huisstijl

Aansluitend wordt er na je logo een huisstijl of corporate identity uitgewerkt. Dit betreft het doortrekken van jouw logo(kleuren) in bijvoorbeeld briefhoofden, enveloppers, visitekaartjes, folders, brochures, advertenties, belettering of bestickering, spandoeken, …

Als deel van de communicatiestrategie passen wij je logo en huisstijl uniform en consequent toe, met als resultaat: aantrekkelijke, krachtige en eenduidige bedrijfscommunicatie! Ook voor je drukwerk kan je bij ons terecht. We zorgen er steeds voor dat het ontwikkelde logo of de huisstijl jouw waarden en visie weerspiegelt.

Eerst zien, dan geloven?


WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Scroll naar boven