WEBSITES

Je website is de kern van je digitaal verhaal, met als sleutelwoorden: gebruiksvriendelijk, to the point, toegankelijk én aantrekkelijk. Wij helpen je eveneens met het opzetten van een webshop van A tot Z.

Meer dan een online visitekaartje

Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Het is dé kern van jouw online (en zelfs offline) communicatie. Je website is onlosmakelijk verbonden met je andere bedrijfscommunicatie. Het is een totaalplaatje dat moet kloppen. Je bedrijfscommunicatie moet een geïntegreerde aanpak worden van je website samen met je social media, advertenties, e-mailcampagnes en print- of offline communicatie.

De online wereld is geen eenrichtingsstraat. Naast de uitgaande communicatie van je bedrijf naar de bezoeker, zijn de inkomende vragen en feedback minstens even belangrijk. De sleutel is dus om beide stromen op de juiste manier te voeden en kanaliseren. Reactiesnelheid is hierbij cruciaal.

Een website hoeft niet noodzakelijk heel uitgebreid te zijn. Het is vooral belangrijk dat ze gebruiksvriendelijk, duidelijk, volledig en visueel aantrekkelijk is. En de kers op de taart? Een SEO-vriendelijke website die makkelijk vindbaar is in zoekmachines.

Het AnySurfer label

Digicreate.be is een erkende bouwer voor toegankelijke websites. Dit is een Belgisch kwaliteitslabel dat aangeeft dat je website voor iedereen (dus ook voor slechtzienden, blinden en andere personen met een beperking) toegankelijk is. Daarbovenop scoort je website hiermee hoger in de zoekresultaten van Google. Gezien wij een erkende bouwer zijn, is het traject om dit label te behalen voor jou korter, eenvoudiger en goedkoper. Je vangt dus meerdere vliegen in één klap!

Een website is veel meer dan een online visitekaartje.

Een responsieve website

Meer dan de helft van de bezoekers surfen naar je website via hun smartphone of tablet. Daarom is het van uiterst belang dat je website compatibel is met die verschillende toestellen. Mobielvriendelijkheid of responsiveness is dus een must.  Een responsieve website is uiterst gebruiksvriendelijk én bevat een kortere laadtijd. En niet alleen bezoekers worden hier blij van. Een mobielvriendelijke website wordt o.a. door Google hoger weergegeven in de zoekresultaten.

Hoewel mobiel stilaan desktop domineert, mag je ook de klassieke laptop of computer niet uit het oog verliezen.


Webshops

Rome is niet op één dag gebouwd en een webshop al zeker niet. Bij het opstarten van een webshop, is een goede planning van cruciaal belang. Ja, online kopen en verkopen is hip, maar wij helpen je bezinnen voor dat we samen kunnen beginnen. Een succesverhaal start bij een goede planning en dat geldt dubbel en dik voor webshops.

Wie te snel wil lopen, dreigt te struikelen. Daarom helpen we je stap voor stap bij de ontwikkeling van je webshop. Wij helpen graag de juiste versnelling te vinden. Alle facetten bij het opbouwen van een shop worden in rekening gebracht: van producten en bestellingen tot online betaling en levering bij de klant. Bij elke stap staan we voor je klaar.

Een webshop stopt namelijk niet bij de ontwikkeling ervan. Eénmaal de shop online staat, moet deze voldoende gepromoot worden om resultaten te behalen. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een start, maar een begeleidende SEA-campagne een must. We staan je graag bij in het kiezen en opzetten van de juiste SEA-kanalen.

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Scroll naar boven