DIENSTEN

Het ontwikkelen van websites is onze eerste grote liefde, maar we krijgen het niet alleen warm van online design. We begeleiden je eveneens graag naar een doelgerichte marketingstrategie en zorgen er bovendien voor dat alles ook grafisch snor zit. Waarmee kunnen wij je helpen?

ON- EN OFFLINE STRATEGIE

Een strategie is dé leidraad voor het voeren van je bedrijfscommunicatie. Bepaal op voorhand naar wie je wil communiceren, via welke kanalen en wat je op termijn wil bereiken.

MEER OVER ON- EN OFFLINE STRATEGIE

INBOUND MARKETING

Wij zorgen ervoor dat je door je (potentiële) klanten, op het moment dat zij je nodig hebben, online wordt gevonden. 

MEER OVER INBOUND MARKETING

GRAFISCH ONTWERP

Heb je nog geen logo of huistijl? Wil je een in het oog springende advertentie, folder of ander drukwerk? Onze grafische vormgevers weten er raad mee!

MEER OVER GRAFISCH ONTWERP

WEBSITES

Je website is de kern van je digitaal verhaal, met als sleutelwoorden: gebruiksvriendelijk, to the point, toegankelijk én aantrekkelijk. Wij helpen je eveneens met het opzetten van een webshop van A tot Z.

MEER OVER WEBSITES

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie. Als je site niet goed wordt gevonden door je doelgroep, sta je nergens. Een goede structuur, solide content en ons advies garanderen jou meer online succes.

MEER OVER SEO

ONLINE ADVERTEREN EN SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising of betaald adverteren in zoekmachines. Het zorgt voor meer websitebezoekers via advertenties. Online adverteren werkt, tenminste: als je het goed doet!

MEER OVER ONLINE ADVERTEREN EN SEA

COPYWRITING

Klanten binden doe je vooral door ze interessante en relevante inhoud op het juiste moment te bieden. Daarbovenop kan je content optimaliseren met populaire zoektermen, waardoor je nóg beter gevonden wordt.

MEER OVER COPYWRITING

E-MAIL MARKETING

E-mailmarketing is veel meer dan gewoon een nieuwsbrief uitsturen. Ook voorbereiding en opvolging zijn hierbij heel belangrijk.

MEER OVER E-MAIL MARKETING

SOCIAL MEDIA

Integreer sociale media in je digitaal verhaal! Ze zijn niet alleen ‘in’, maar leveren ook goede resultaten op. Creëer een extra platform om met je prospecten en klanten te communiceren en integreer dit in alle communicatiekanalen.

MEER OVER SOCIAL MEDIA
Scroll naar boven